banner488

Cingöz, “Birlikte Güçlüyüz”

Cingöz, “Birlikte Güçlüyüz”
banner496
Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Burhan Cingöz, ekibiyle birlikte göreve geldiklerinde yapacak oldukları icraatları açıkladı.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Burhan Cingöz basın açıklamasında,  Çine’nin tüm ticari yükünü çeken esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını çözmek için değerli üyelerden destek beklediklerini söyledi. Esnaflardan yüksek miktarda yıllık üye aidatı alındığını belirten başkan adayı Cingöz, “Göreve geldiğimizde ilçemizde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonlarıyla bir anlaşma yaparak esnafımızın indirimli yakıt almasını sağlayacağız. Her ay düzenli olarak üyelerimize mesaj atarak onlara bilgilendirme yapacağız. Mahalle ve ilçe esnafımızdan alışveriş yapmaları için bilgilendireceğiz. Üye aidatlarını yasalar çerçevesinde en düşük hale getireceğiz. Yaz, kış, gece ve gündüz demeden üyelerimizin ihtiyaçlarını güler yüzlü hizmet anlayışıyla esnafımızı temsil edeceğiz. Sizlerin desteği ile göreve geldiğimizde üyelerimizden kopmadan yöneticilik yapacağız” dedi.

Toplantı sonunda ekibini kamuoyuna tanıtan Cingöz, esnafımızı daha iyi temsil etmek için güzel bir ekip oluşturduklarını belirterek ekibini kamuoyuna tanıttı; Burhan Cingöz (oto galeri), Selim Şenbaklavacı (yedek parça), Erdinç Deveci (sarraf), Hüseyin Kenar (büfeci), Bahattin Kocaayak (terzi-konfeksiyon), Serkan Tanrıverdi (tornacı), Ömer Öztürk (kaporta- boya), İlker Emir (marangoz), İsmail Çelik (kaporta - oto alım satım), Özlem Sevinç (fotoğrafçı), Hüseyin Özkan Aytepe (kahveci), Halil İçöz (yağcı - hırdavat)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472