banner480

Çine’nin Şeker Abisi Trafik Polisi Harun Aztekin Emekli Oldu

Çine’nin Şeker Abisi Trafik Polisi Harun Aztekin Emekli Oldu
banner269

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Amirliğinin sevilen personellerinden şeker abi lakaplı trafik polis memuru Harun Aztekin emekli oldu

Meslek hayatının 5 yılını Diyarbakır’da 20 yılını Aydın da Trafik polisi olarak tamamlayan Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Amirliğinin personellerinden şeker abi lakaplı trafik polis memuru Harun Aztekin emekli dilekçesini vererek emekli oldu.

Harun Aztekin, “Şimdiye kadar, 25 yılı aşkın görevim içerisinde ve öncesindeki tanıdığım tüm İnsanlara, bir veda her zaman hüzün doludur. Yıllar su gibi akıp gidiyor. İnsan hayatı acısıyla tatlısıyla göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor. Artık aranızdan ayrılıyorum tabii resmi görev gereği. Mensubu olmakla şeref duyduğum Türk Polis Teşkilatının bir ferdi olarak kalacağım. Gurur duyduğum ülkeme, teşkilatıma, sülaleme ve aileme yakışır bir şekilde görev yaptığımı düşünerek kazasız, belasız bir şekilde çalışarak yüzümün akı ile emekli olmayı nasip eden Allah’a sonsuz şükürler olsun. Bu duygular içinde herkese en derin saygı ve selamlarımı sunarım” diye konuştu.

Mesai arkadaşları Harun Aztekin, tanıdıkları için ve onun gibi bir polis memuru ile çalıştıkları için şeref duygusuna hayız olduklarını belirttiler. Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek yapmış olduğu başarılı çalışmalar nedeni ile Harun Aztekin’e bir plaket taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 12:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Recep YAKALI
Recep YAKALI - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun Şekerim

Msenol Biçer
Msenol Biçer - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun kardeşim

Aliosman kir
Aliosman kir - 3 yıl Önce

Harun Aydın trf1.sb.mudurlugunde ilk göreve başladığı yıllarda benimle çalisti kibar saygılı verilen görevi iyi bir şekilde yapan vatanını milletini seven acemilik dönemini beni. Ekipte geçiren Harun kardeşime hayırlı olsun bundan sonraki yaşantısında cocuklari ile sağlık li bir ömür dilerim.

Ayhan Sarı
Ayhan Sarı - 3 yıl Önce

Adam gibi adamdır arkadaştan öte canım kardeşimdir. Önceki hayatı gibi gelecekteki emeklilik hayatı da sağlıklı ve başarılı geçmesi dileklerimle

SIRADAKİ HABER

banner472