banner488

Çine’li Vatandaşlar Germencik İlçesini Ziyaret Etti

Çine’li Vatandaşlar Germencik İlçesini Ziyaret Etti
banner496

Çine'de jeotermal ve doğal mineralli su arama çalışmaları için Resmi Gazete' de yayınlanan ihale tarihi öncesi vatandaşlar bilgi edinmeleri için Germencik ilçesini ziyaret etti.

Çine'de jeotermal ve doğal mineralli su arama çalışmaları için Resmi Gazete' de yayınlanan ihale tarihi öncesi muhtarlar, sivil toplum kurum ve kuruluşları Çine Belediyesi tarafından Germencik’te bulunan jeotermal santrallerinin kurulduğu alanları ziyaret etti. Resmi Gazete’de yayınlanan Çine’de ihale yolu ile aramaya açılacak jeotermal işletmeleri olarak Çaltı,Kahraman, Ovaköy, Kargı Mahalleleri, Doğal mineral su için ise Çine, Topçam, Alabayır, Kırsakallar, Akçaova, Seferler, Soğukoluk Mahallelerinde yapılacak.Germencik Çevre ve Doğa Derneği Başkanı Ali Çetinkaya ve emekli öğretmen Ali Erol ve tarafından bilgilendirilen vatandaşlar Çine’de jeotermal santralleri istemediklerini belirterek, Jeotermel Santrallerine ‘hayır’ oyunu kullandı.

Ziyarette, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Kültür Dernek Temsilcisi Ali Kafes, Eğitim Sen Çine Temsilcisi Alp Özerdem ve muhtarlar katıldı. Katılımcılar duyarlı davranışlarından dolayı Çine Belediye Başkan Vekili Utku Şahin’e ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’a teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2019, 00:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472