banner488

Çineli gençler 19 Mayıs Yürüyüşü’nde buluştu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın anlam ve önemini yüreklerinde hisseden Çineli Gençler, ellerindeki ay yıldızlı bayrağımızla marşlar söyleyerek yürüdü.

Çineli gençler 19 Mayıs Yürüyüşü’nde buluştu
banner496

Atatürkçü Düşünce Derneği Çine Temsilciliği’nin düzenlediği yürüyüşte buluşan yaklaşık 150 Çineli genç, ellerindeki ay yıldızlı Türk Bayrağı ile Kuvayi Milliye’den Merkez Taksi Durağı’na kadar marşlar söyleyerek yürüdü.

Düzenlenen yürüyüşe CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP İlçe Başkan Yardımcıları Utku Şahin, Timuçin Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Çine Temsilciği Başkanı Ayşe Özkan Aşkar ve yönetim kurulu üyeleri ile 150 kadar Çineli genç ve vatandaşlar katıldı.

“Türk Gençliği Milli Bayramları kutlamaktan asla vazgeçmeyecektir”

Düzenlenen yürüyüş ile ilgili konuşan Başkan Aşkar, “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı Türk Gençliği coşkuyla ve Ulu Önder Atatürk’e minnet duyarak kutlamaktan asla vazgeçmeyecektir. İlkini gerçekleştirdiğimiz bu 19 Mayıs Gençlik yürüyüşü her sene olacak. Milli bayramlarımız Türk Milleti’nin daima var olduğunun ve sonsuza kadar var olacağının delilidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını tüm kalbimizle minnet ve şükranla anıyoruz. Ulu Önder’in biz gençlere armağan ettiği bu bayramın sonsuza kadar devam etmesi için mücadele edeceğimize söz veriyoruz. ” şeklinde konuştu.

Merkez Taksi Durağı’nda marşlar söyleyen Çineli gençler, daha sonra Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilecek olan 19 Mayıs Gençlik Konseri’ne doğru ellerindeki bayrakları coşkuyla sallayarak ilerlediler.(Murat TAN)


 


Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2013, 00:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472