banner488

Çineli AK Gençler Çanakkale’ye Gitti

Çineli AK Gençler Çanakkale’ye Gitti
banner269
AK Parti Çine Gençlik Kolları Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümünde dolayısıyla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenlerine katılarak şehitlerimizi anacak.

AK Parti Çine Gençlik Kolları Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümünde ilçe gençlik kolları yönetimi ve üyeleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenlerine katılarak şehitlerimizi anacak. Çine’den Çanakkale'ye doğru yola çıkan AK Gençler, "Bizler AK Parti Çine Gençlik Kolları Olarak 18 Mart Çanakkale Haftası programı kapsamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın programına katılarak şehitlerimize dua için Çanakkale yolundayız. Desteklerini esirgemeyen AK Parti Çine İlçe Başkanımız Mehmet Tosun’a ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz" dedi.

AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Çanakkale, inançla teknolojinin bir savaşıydı ve bu savaştan galip çıkan inanç oldu. Çanakkale Zaferi'nin bize büyük bir bedeli oldu. Ama unutmayalım ki bugünkü bağımsız devletimizi Çanakkale'de ayağa kaldırdığımız işte o imana, işte o ruha, işte o azme borçluyuz.’ Sözleriyle tarif ettiği ‘İnancın Zaferi’ni ve şehitlerimizi anmak, manevi atmosferi yaşamak için yeniden Çanakkale yolundayız. 18 Mart Şehitleri Anma Günü vesilesiyle, teröristlere dünyayı dar eden, mazluma umut olmak için canlarını feda eden kahraman Mehmetçiklerimizi,  Kahraman ecdadımızı, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472