banner488

Çine’de,Ahilik Haftası’nda öğrencilere hediye verildi

Çine’de,Ahilik Haftası’nda öğrencilere hediye verildi
banner496

Aydın’da bu yıl 34’üncüsü kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Çine Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüğünde okuyan başarılı öğrencilere hediyeler verildi.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) ve Aydın Ticaret İl Müdürlüğü tarafından 13-19 Eylül Ahilik Haftası nedeniyle, Eskiçine Ahmet Gazi Camisi’nde düzenlenen programda Çine Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüklerinden mezun başarılı öğrencilere hediyeler verildi. Programa, Çine Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ertaş, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Coşkun Akbay, , AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter’in, ADÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Kemal Ramazan Haykıran, Eskiçine Mahalle Muhtarı Erkan Uzun, Çine Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Eskiçine Mahallesi’nde Gazi Ahmet Camisi ve Ahi Şeyhleri Ahi Bayram ve Ahi İbrahim Türbeleri ziyaret edilerek, Ahi Şeyhlerinin hakkında bilgilendirme yapıldı. Başkanlar, Ahilik Haftasının başta esnaf ve sanatkârlar olmak üzere tüm topluma hayırlar getirmesini temenni etti. Konuşmaların ardından Çine Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüğünde okuyan başarılı öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2021, 13:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472