banner488

Çine’de Turizm Geliştirme Kooperatifi Kuruldu

Çine’de Turizm Geliştirme Kooperatifi Kuruldu
banner496
Çine’de turizmin gelişmesi,  Çine’ye katkı sağlaması ve Çine’nin tanıtımı amacı ile Çine Turizm Geliştirme Kooperatifi adı altında yeni bir kooperatif kuruldu.

Çine Turizm Geliştirme Kooperatifi, Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter ve Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir öncülüğünde ilk genel kurulunu Kervan Köfte  Evi tesislerinde yaptı. Kurulun ilk toplantısında görev dağılımı yapıldı. Çine Turizm Geliştirme Kooperatifi yönetim kurulunda Bircan Öter Başkan, Mehmet Demir 2.Başkan ( Sayman ) ve Arif Çelik Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Çine Turizm Kooperatifi Başkanı Öter, “Çine’yi seven ve Çine’nin turizmde ‘bende varım’ demesi için elini taşın altına koyan 10 Çine sevdalısı arkadaş ile birlikte yola çıkarak Çine Turizm Geliştirme Kooperatifini kurduk. Sekiz aydır yoğun olarak ve heyecanla çalıştığımız Çine Turizm Geliştirme Kooperatifi ailesi olarak Kavşit Mahallesi Aybelen mevkiinde 10 hektarlık bir arazi alarak ilk startımızı verdik. Araziye bitişik olan 64 hektar orman alanın da mesire yeri olarak halkımıza hizmet vermesini sağlamak için çalışma başlatacağız. Bunun ile ilgili Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne başvurumuzu yaptık. Çine’ye katkısı olacak olan proje için bugüne kadar hangi kapıyı çaldıysak hep ilgi gördük, hem de destek sözü aldık. Kooperatifimiz tüm Çinelilere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Turizm Geliştirme Kooperatifin ilk üyeleri; Bircan Öter (Esnaf-Çine Şoförler Odası Başkanı), Mehmet Demir (Enerji ve Maden Danışmanı- Çine Kültür Derneği Başkanı), Arif Çelik( Esnaf), Nail Madran ( Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı ), Mehmet Karcı  (Esnaf- Çine Belediye Meclis Üyesi ), Halit Güler ( Esnaf), Tamer Öztürk (Esnaf), Asım Özcan (Esnaf), Hüseyin Turhan Altındağ  (Maden Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi), Regaip Armağan Aydın ( Maden Mühendisi ), Tuğrul Tekkaya

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472