banner488

Çine’de spora yeni yatırımlar geliyor

Çine’de spora yeni yatırımlar geliyor
banner269

Kuşadası’na gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çineli gençler adına spor yatırımları için destek sözü aldı.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun final etabına katılmak için Kuşadası'na gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan ilçedeki gençlerin spor aktivitelerini artırmak adına spor yatırımları için destek sözü aldı. Başkan Kandemir, istişare toplantısında bir araya geldiği Bakan Kasapoğlu'na, gençler için çeşitli Spor Kompleksi talebinde bulundu.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun final etabına katılmak için Kuşadası'na gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte, Aydın Valimiz, AK Parti Aydın Milletvekillerimiz, AK Parti Aydın İl Başkanımız, İlçe Başkanları, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları katılımları ile gerçekleşen Aydın’da ve ilçelerinde yapılması planlanan yatırımların değerlendirme ve istişare toplantısına katıldık. Bakanımızdan Çineli gençlerimiz için spor kompleksi gibi isteklerde bulunduk. Sayın Bakanımız istek ve taleplerimize olumlu cevap verdi. Projelerin hazırlanması ve protokol imzalanması işlemlerinin ardından Çineli gençlerimiz için yapacağımız yatırımlar ile ilgili daha detaylı bilgi vereceğiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Aydın Valimiz Hüseyin Aksoy'a, AK Parti Aydın Milletvekillerimiz Mustafa Savaş’a, Bekir Kuvvet Erim’e, Metin Yavuz’a ve Rıza Posacı’ya, AK Parti Aydın İl Başkanımız Ömer Özmen’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2021, 22:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İBRAHİM  GİRGİN
İBRAHİM GİRGİN - 3 yıl Önce

Siz yatırm yapacağınız önce çine madran spora hak eddiği yeri getirin arkası gelir,,spora edesttek edecekseniz önce madran spordan başlatın,,

SIRADAKİ HABER

banner472