banner488

Çine’de Sokağa Çıkma Yasağı Öncesi Alışveriş Yoğunluğu

Çine’de Sokağa Çıkma Yasağı Öncesi Alışveriş Yoğunluğu
banner496

Korona virüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler devam ederken, vatandaşlar 4 gün uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesinde Çine pazarında yoğunluk oluştu.

Çine Belediyesi, 4 gün sürecek olan sokağa çıkma yasağı ile ilgili aldığı kararda Perşembe Pazarını Çarşamba günü olacağını ve ilçe dışarısından pazarcı ve esnaf alınmayacağını bir gün önce duyurdu. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçede bugüne kadar koronavirüs vakasına rastlanmadığını ve tedbir amacıyla ilçedeki halkın sağlığı ön planda tutulduğunu söyledi.

Çine’de bugün kurulan pazar yerini Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Mehmet Gülpınar sabah saatlerinde pazarı gezerek fiyatları denetledi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, pazarcı esnafının toptancıdan aldığı fiyat göz önünde tutulduğunda uygun fiyattan satış yaptıklarını gözlemlediklerini belirtti. Başkan Uyar, "Esnafın malı almış olduğu fiyatlara baktık, üzerine koyduğu kazanca da baktık. Bir sıkıntı yok. Çine pazarı, Aydın pazarından daha ucuz. Esnaf 10 liraya muz almış 1 lira üzerine kar koyup satanlarda var" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472