banner480

Çine’de, ‘Şehitlere Saygı, teröre lanet’ yürüyüşü

Çine Teröre karşı tek yürek oldu

Çine’de, ‘Şehitlere Saygı, teröre lanet’ yürüyüşü
banner269
Önceki gece İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısının ardından ülke genelinde olduğu gibi Çine’de de yüzlerce kişi sokağa dökülüp terörü lanetledi. Ellerinde Türk bayrakları ile Çine Adnan Menderes Bulvarı Şehir Merkezi’nde yürüyüş yapan yüzlerce kişi “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları ile Çine’yi inletti.

Çine Hükümet Meydanı’nda akşam saatlerinde toplanan Ak Parti, MHP, CHP ve Ülkü Ocaklarına mensup gençlerden oluşan topluluk ‘Şehitlere Saygı teröre lanet’ yürüyüşü düzenledi. Vatandaşların da yoğun destek verdiği yürüyüş Hükümet Meydanı’ndan Mehmet Yavaş Caddesi üzerinden Adnan Menderes Bulvarı güzergahında devam eden yürüyüş Hükümet Meydanı’nda son buldu.

Yürüyüşe, siyasi parti temsilcileri de destek verirken vatandaşlar da yürüyüş yapanlara evlerinden bayrak sallayarak destek verdi. ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ ‘Ne mutlu Türküm diyene’ ‘Her Türk Asker doğar’ sloganlarının atıldığı yürüyüşte polis güvenlik önlemi aldı. Yürüyüş yapan vatandaşlar polislere de başsağlığı dileyip her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.































Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 23:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472