banner480

Çine’de Okullar Dezenfekte Edildi

Çine’de Okullar Dezenfekte Edildi
banner269

Çine Belediyesi tarafından 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı için ilçede bulunan tüm okullar, özel okul ve kreşler ile bunlara bağlı yurtlar dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Pandemi ve normalleşme süreçlerinde düzenli olarak dezenfekte edilen okullar, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı öncesinde de detaylı olarak temizlendi. Çine Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında okulların sınıf, tuvalet, kantin, kütüphane ve bahçe gibi ortak kullanım alanları temizleyici ürünler ile yeni yıla hazır hale getirildi. Gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade eden okul yöneticileri, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e eğitime sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etti.

Gerekli hijyenik ortamı sağlamak amacıyla okulları dezenfekte ettiklerini ifade eden Başkan Dinçer, “21 Eylül Pazartesi günü okul öncesi ve ilkokul 1. Sınıf öğrencilerimiz yüz yüze eğitime başlayacak, ilk defa okulları ile tanışacak olan miniklerimizin coşkusunu ve heyecanını paylaşıyoruz. Biz de Çine Belediyesi olarak ilçemizdeki 72 mahallede bulunan özel olsun, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olsun tüm ilk, orta, lise, ana sınıfı ve kreşlerimizin dezenfekte işlemlerini tamamladık. Toplam 44 okulda yapılan çalışmalar sonucunda başta sınıflar olmak üzere okulların ortak kullanım alanları dezenfekte edilerek öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda ders görmeleri için hazır hale getirdik. Çocuklarımız güvenli bir şekilde okullarına başlayabilirler. Bizlerde birer veliyiz, ailelerimizin endişelerini anlıyoruz, fakat kurallara hep birlikte uyduğumuz sürece pandemiyi en kısa sürede atlatacağız ve eski günlerden daha büyük coşkuyla okullarımızı açacağız. Lütfen maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edelim. Okullarımızın dezenfekte işlemi periyodik olarak devam edecek. Ayrıca İlçemizin eğitim ve öğretimde arzu ettiğimiz hedefe ulaşabilmek için yaptığımız çalışmalara da tüm hızıyla devam edeceğiz. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, ailelerine ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 18:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472