banner488

Çine’de öğretmenler günü düzenlenen programla kutlandı

Çine’de öğretmenler günü düzenlenen programla kutlandı
banner269

Çine’de 24 Kasım Öğretmenler günü Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Çine Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü programına Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine İlçe Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Dinçer Zeybek, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, kamu kurum müdürleri, meslek örgütlerinin temsilcileri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan gerçekleştirdi. Yavuzkan,“Bugün öğretmenler günü, bugün millet mekteplerinin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmen oluşunun yıldönümü. Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve en ölümsüz mesleğidir. Öğretmenler toplumların hem mazisidir hem de maziyi öğreticidir. Bu mesleği de en değerli meslek yapan budur. Bu doğru yolda önümüze çıkan tüm engelleri aşacağımıza milli birliğimize ve beraberliğimize her zaman her şartta sahip çıkacağımıza, inancım sonsuzdur” dedi.

Program kapsamında emekliye ayrılan öğretmenlere İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan tarafından hizmet şeref belgesi verildi. Daha sonra göreve başlayan yeni öğretmenlere yemin töreni düzenlendi. Program kapsamında öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe protokolünce verildi. Kutlama programı öğretmenlerin seslendirmiş olduğu şarkılarla sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472