banner488

Çine’de Muhtarlar Genel Kurula Gidiyor

Çine’de Muhtarlar Genel Kurula Gidiyor
banner496

Çine mahalle muhtarları genel kurula gidiyor. Şubat ayında yapılacak kongrede mevcut Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kılcı aday olmayacağını açıkladı.

Çine Muhtarlar Derneği olağan genel kurulu önümüzdeki Şubat ayında yapılacak. Dernek Başkanlığına aday olmayacağını açıklayan mevcut Başkan Hüseyin Kılcı’nın aday olmaması üzerine Dorumlar Mahalle Muhtarı Halil Kapıkıran ile Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep Muhtarlar Derneği Başkanlığına aday olduklarını açıkladılar.

Başkan Hüseyin Kılcı, Çine Muhtarlar Derneği’nde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarede bulundu, Yaklaşık 10 aydır sürdürdüğü başkanlık görevini Şubat ayında yapılacak kongrede sona ereceğini ve tekrar aday olmayacağını belirten Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kılcı, “Bu doğrultuda önümüzdeki Şubat ayı içerisinde yapılacak olan genel kurulda birlik ve beraberliği sağlayacak, muhtarlarımıza ve ilçemize hizmet edebilecek aday olmak isteyen arkadaşlar varsa aday olsunlar. Derneğimize siyaset karıştırmadan yürütmenizi diliyorum. Birlik olun, toparlayıcı olun, derneğimizi daha da öne çıkarın. Şimdiden aday olacak arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Mahalle Muhtarları hem fikir olarak, toparlanarak bir yönetim oluşturulmasını, muhtarları kırıp, dökmeden, vatandaşa faydalı olabilecek şekilde güçlü bir aday çıkmasını önerdiler. Son yıllarda muhtarlar arasındaki kopukluk olduğunu vurgulayarak bölük pürçük olmak istemediklerini dile getirdiler.

İlk Aday Halil Kapıkıran

Yapılacak kongrede Çine Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Dorumlar Mahalle Muhtarı Halil Kapıkıran, “Sağlam ve birlik olarak yola çıkalım. Derneğe, siyaset güçleri sokmayalım. Sivil toplum ve bürokratların içerisinde en güçlü kesim muhtarlardır. Bizi ekmek böler gibi bölüyorlar. Bizim güçlerimizi bölüp kendilerine güç katıyorlar. Sesimizi duyuramıyoruz. Hasan, Hüseyin olmayalım, sivil toplumlara, bürokratlara teslim olmayalım. Sen ben değil tek olalım, birlik olalım. Muhtarlarımızdan destek bekliyorum” şeklinde konuştu.

İkinci Aday Gültekin Celep

Toplantıda Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep’de Çine muhtarlar Derneği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Muhtar Celep, “Karakollar Mahalle Muhtarı olarak Çine Muhtarlar Derneğine nasip olursa adayım. Tüm muhtar arkadaşlarımdan desteğini bekliyor ve oylarına talibim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2020, 04:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472