banner488

Çine’de Motosiklet Sürücülerine Operasyon

Çine’de Motosiklet Sürücülerine Operasyon
banner496
Türkiye genelinde Emniyet Müdürlükleri ve Jandarma Komutanlıkları tarafından genel asayiş, trafik ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla motosikletlere yönelik uygulama gerçekleştirildi. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri ve Çine İlçe Jandarma ekipleri sorumluluk alanı içinde “Motosikletlere Yönelik Uygulama” kapsamında denetimler sabahtan akşama kadar aralıksız sürdü.

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri ve Çine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorumluluk alanı içinde giriş ve çıkışlarında belirlenen noktada motosiklet ve şahıs araması yaptı. Ekipler sabah saatlerinden itibaren güzel bir uygulamaya imza attı. Vatandaşların kendi can ve mal güvenlikleri açısından trafikte en çok kaza yapan ve ölümle sonuçlanan motosiklet sürücülerine yönelik denetimde bulundu. Belirlenen sabit noktalarda, motosiklet sürücüleri durduruldu. Polis ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan kontrollerde motosikletlerin plaka, sigorta, ruhsat, ehliyet ve şasi numaraları kontrol edildi. 

Trafik ekipleri tarafından şehir merkezinde trafiğin en yoğun olduğu yerlerde gerçekleştirilen motosiklet uygulamasında Çine’de birçok sürücü denetlendi. Gerçekleşen uygulamada, eksiği bulunan motosikletler bağlandı. 













Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2017, 00:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472