banner488

Çine’de Millet İttifakı'nın Adayı CHP'li Dinçer Yeniden Kazandı

Çine’de Millet İttifakı'nın Adayı CHP'li Dinçer Yeniden Kazandı
banner496

Çine’de resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, mevcut Başkan ve Millet İttifakı'nın Çine Belediye Başkan adayı CHP'li Enver Salih Dinçer, tekrar aynı göreve seçildi.

Çine’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini, resmi olmayan sonuçlara göre, Millet İttifakı'nın adayı ve mevcut Çine Belediye Başkanı olan CHP'li Enver Salih Dinçer yeniden kazandı. Çine’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini, resmi olmayan sonuçlara göre; Toplam sandık sayısı 160, Acılan sandık 141, sandık oranı yüzde 83,13, Toplam seçmen 40 bin 396, Kullanılan oy 32 bin 394, geçenli oy 30 bin 986. Enver Salih Dinçer; 15 bin 469 yüzde 49,92 Celal Özden;14 bin 768 yüzde 47,66

31 Mart Yeril Seçimi resmi olmayan sonuçlarla birlikte seçimi tekrar mevcut Başkan Enver Salih Dinçer’in kazandığını öğrenen partililer Cumhuriyet Halk Parti Binası önünde toplandı. Parti binası önüne sığmayan kalabalık Kapalı Pazar Yeri’nde Başkanlarını bekledi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Hükümet Meydanı’ndan meşaleler ve ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganları eşliğinde Kapalı Pazar Yerine kadar partililer eşliğinde geldi.

“Bundan sonra Salih Dinçer kimmiş görecekler”

Herkesin başkanı olmaya devam edeceğini söyleyen Çine Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen CHP'li Enver Salih Dinçer, “60 gün boyunca tüm ekibimizle gündüz demedik, gece demedik çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız demiştik, hep birlikte bunu gerçekleştirdik. Yüksek Seçim Kurulundan geliyoruz resmi olmayan bilgiye göre 500 oy farkla seçimi aldık. 60 gün boyunca çok zorluklarla karşılaştık. Onlar söylediler ki ‘Bizim arkamızda şu şirket var, bu şirket var, şu bakan var bu bakan var, şu milletvekili var, biz kazanacağız’ dediler. Bizim arkamızda bunların hiç birisi yok, bizim arkamızda siz varsınız. Seçim süreci boyunca söylemedikleri yalan, yapmadıkları tehdit, paraysa para, işse iş her şeyi yaptılar. Ama ben bunu seçim mitinglerinde söylemiştim sizlere. Her türlü ellerindeki kozu kullanıyorlar. Bunlar böyle bir güç zehirlenmesine girmişler, herkesi tehdit ettiler. Ama biz aile olduk, bütün partililerimle, Millet İttifakı olarak, çalışanlarımız hep beraber çalıştık ve başarıya ulaştık. Her zaman olduğu gibi bugünden itibaren rozetimizi çıkarıyoruz. AK Parti’nin de, MHP’nin de, İYİ Parti’nin de CHP’nin de 5 sene Belediye Başkanı olmaya çalışacağım. Hiç kimseyi ayırmadık bundan sonrada ayırmayacağız halk olarak. Şimdi dediler ya ‘Bir başkan var güler yüzlü, el sıkıyor, kapısı açık, hiçbir şeye kızmıyor.’ Artık yok. Halkımıza güler yüzlü, kapımız açık şekilde davranacağız. Ancak bize bu iftiraları atanlar var ya bundan sonra Salih Dinçer kimmiş görecekler. 60 gün boyunca biliyorsunuz araba faciaları yaşandı, hastane faciaları yaşandı da yaşanmaya devam ediyor, gizliyorlar bunları. İşte bunlar böyle insanlar. Bizler namuslu bir şekilde bu güne kadar ne çaldık ne çaldırdık. Bize diye bildiler mi? Para çaldı, çaldırdılar, namussuzluk yaptılar diyebilirler mi? Ben buradan onlara diyorum, ben buradan onlara bunu söylüyorum. Bundan sonra da görecekler. Esnaf Kefalet üyeleri paranızı kime teslim ediyorsunuz, görün bakalım, arabasında ne yapılıyor? Hiç utanmadan o arabasına da ailesini bindirip geziyor. Ben bütün 72 mahallemize teşekkür ederim. Bu seçim sürecinde bizim gece gündüz demeden partililerimle, Millet İttifakı partililerimle, meclis üyelerime, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Martın Sonu Bahar” şeklinde konuştu.

“Ağlamak istiyorum”

CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Ağlamak istiyorum çok duygulandım. Çok uzun ve yorucu seçim kampanyası sonucunda sizler ve bizler bir ekip, bir olduk. Her türlü baskıya rağmen, çamur siyasetine rağmen, eğilmedik dik durdur birlikte başardık. Bundan sonra başımız öne eğilmez. Yolumuzdan kimseler bizi döndüremez. Hepinize Cumhuriyet Halk Partisi olarak canı yürekten sevgilerimi saygılarımı sizinle paylaşıyorum. Tam bağımsız Türkiye sevdamızdan vazgeçmiyoruz.”

“Hayırlı Olsun”

İYİ Parti İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca, “İllet dediler, zillet dediler, terörist dediler, illeti de, zilleti de teröristti de sizlerin sayesinde gösterdik. Burada Salih başkanımızı, Aydın’da da Topuklu Efemiz Çerçioğlu’nu başkan yaptık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.”

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 02:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472