banner488

Çine’de Mart ayı meclis toplantısı yapıldı

Çine’de Mart ayı meclis toplantısı yapıldı
banner496

Çine Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısında 7 gündem maddesini karara bağladı.

Çine Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı, Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Meclis, 7 maddeyi görüşerek karara bağladı. Toplantıya, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok ve CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur da katıldı.

Çine Belediyesi, meclis üyelerinin oy birliği ile İç Anadolu Belediyeler Birliği ve Enerji Kentleri Birliği’ne üye oldu. Mehmet Kıvrak asil, Muhammet Demir yedek olmak üzere İç Anadolu Belediyeler Birliği'ne ve Utku Şahin asil, Mutlu Menderes Eşiyok yedek olmak kaydı ile üye seçimi gerçekleştirildi. Hamidabat Mahallesi 141 ada 21 parselde kayıtlı zemin kat No:1/F adresli taşınmaz 3 yıllığına İlçe Seçim Kurulu’na, Hamidabat Mahallesi 141 ada 21 parselde kayıtlı 188 Sokak zemin kat No:1-Z/7 adresli taşınmaz ise 3 yıllığına İcra Müdürlüğü'ne, Hamidabat Mahallesi Nuri Ülgüç Sokak No:1 adresli taşınmaz da Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edildi. Yolboyu Mahallesi 129 ada 6 parsel ve 131 ada 1 parsel sayılı taşınmazların 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile Cumhuriyet Mahallesi 1 ada 8-11-12 ve 14 parsel sayılı taşınmazların 1/1000 ölçekli uygulama imar planı oy birliği ile komisyona sevk edildi.

Çine Belediye Meclisi'nin tek kadın üyesi Semra Eroğlu, kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetlerinin önlenmesi ve kadın emeğinin değerlendirilmesi konusunda çalışmalar yapmak üzere bir kadın komisyonu kurulması talebinde bulundu. Meclis üyelerinin de komisyonun kurulmasına destek vermesi üzerine 'Kadına Şiddeti Önleme ve Kadın Emeğinin Değerlendirilmesi Komisyonu kuruldu. Semra Eroğlu başkanlığında kurulan komisyona Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve AK Parti Çine Belediye Meclisi Basın Sözcüsü Evren Aytepe üye olarak seçildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472