banner488

Çine’de Marketler Denetlendi

Çine’de Marketler Denetlendi
banner269

Çine’de, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Belediye Zabıta memurları ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri tarafından ilçede bulunan büfe, bakkal ve marketlerde korona virüs tedbirlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Belediye Zabıta memurları ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan denetimlerde, marketin hizmet alanına göre içeride bulunacak azami müşteri sayısına yönelik bilgilendirme ilanları kontrol edilerek bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca dışarıda sıra bekleyen vatandaşların korumaları gereken sosyal mesafeleri gösteren işaretleme uyarısı yapılması sağlandı.

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tüm dünyayı ve ülkemizi de tehdit eden korona virüs salgını tedbirleri kapsamında hemen her gün ciddi çalışmalara imza atıyor. Çine Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamada; dışarıda gezen vatandaşlar, araçlar ve marketler kontrol edilip uyarılarda bulunulurken kurallara uymayan vatandaşlara da yasal işlem yapılıyor.

​​​​​​

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2020, 17:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472