banner488

Çine’de Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Çine’de Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
banner496

Çine Belediye Meclisi, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirerek, 3 gündem maddesini karara bağladı. Vatandaşa yol ve kaldırımlar, caddeler ile ilgili 8 soru ile anket yapılacak.

Çine Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında, 3 gündem maddesini görüştü. Meclis toplantısına Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer başkanlık yaptı. Meclis toplantısının birinci maddesinde Çine’de bulunan kaldırım işgalleri konusu ile ilgili Trafik, Yol ve Şehircilik ile Çevre, Sağlık ve Temizlik Komisyonun aldığı karara göre vatandaşa ve esnafa sorular yöneltilerek onların talepleri yönünde çalışmalar yapılması kararı alındı. Buna göre vatandaşlara 8 soru yöneltilecek. Ankette yer alan sorular; Alabanda Kavşağı’nın açılması ve ilçemiz girişinde açılmasını buradan ulaşımın sağlanmasını ister misiniz? Mevcut durumda kaldırımlarımız yürümeye elverişli mi? Kaldırım üzerinde bulunan dubalar kaldırılsın mı? Perşembe ve arefe günleri hariç esnafların sattığı ürünleri kaldırım sergilemesi, masa ve sandalye çıkarıp müşterilere satış yapması sizce uygun mu? Esnaflarımızın dükkan ve mağaza önlerine koydukları reklam panosu, duba ve flamalar kaldırılsın mı? Çine çarşı merkezde bazı cadde ve sokaklar belirli saatlerde trafiğe kapatılsın mı? Şehir merkezinde başka bir yere taşınmasını istediğiniz iş sektörü kolları mesela galericiler, samancılar, kömür işletmeleri, inşaat malzemeleri, tüp depoları var mıdır, kaldırılmasını ister misiniz? İçkili yerlerin bundan sonra ruhsat alacak olanlar için belli bir yerde toplanmasını ister misiniz?

Meclisin ikinci gündem maddesi; Hamidabat Mahallesi 400 Sokak No:1’de Alparslan Türkeş Parkı’nın içinde bulunan büfe, Şevketiye Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 259 ada 11 ve 15 parsel sayılı taşınmazlar, Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı No:180/A’da bulunan dükkan ve Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı No:180/D’de bulunan dükkanın 10 yıl süre ile kiraya verilebilmesi için Belediye Encümenine Yetki verilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesi; Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu Yönetmeliği gereğince Belediyemiz Arabulucuk Komisyonu üyelerinin belirlenmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472