banner488

Çine’de, ikinci korona virüs denetimi yapıldı

Çine’de, ikinci korona virüs denetimi yapıldı
banner269

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 81 ilde eş zamanlı olarak başlayan en yoğun korona denetiminin ikincisi Çine’de gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen "Koronavirüs Denetimleri" konulu genelge kapsamında Çine genelindeki pazar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde pandemi kontrolleri yapıldı.

Tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak yapılan korona virüs denetimleri Çine’de yoğun şekilde gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde korona virüs tedbirlerinin uygulanıp uygulanmadığı denetlendi. Ülke genelindeki denetimlerin tüm yaşam alanlarını kapsayacağının altını çizen Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Bugün tüm Türkiye'de, salgın ile ilgili yoğun denetimin ikincisini gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta tüm Türkiye'de denetime katılan; yöneticilerimize ve kolluk güçlerimize teşekkür ediyoruz. Pazarlar, işyerleri, marketler, toplu taşıma, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında yine sahada olacağız” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472