banner488

Çine’de fidanlar toprakla buluştu

Çine’de fidanlar toprakla buluştu
banner496

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde; Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes Ağaçlandırma Projesi” kapsamında Çine’de fidanlar toprakla buluştu.

“Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes Ağaçlandırma Projesi” kapsamında Çine’nin Dorumlar Mahallesi’nde Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Dorumlar Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran’ın katılımlarıyla Madran Orman İşletme Şefi Aşkın Cüre, , kamu kurum ve kuruluş ile siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte ağaç dikme programı gerçekleşti.

'Geleceğe Nefes Ol' kampanyası ile 100 adet çam fidanı dikiminde Çine Kaymakamı Turan Erdoğan yaptı. Erdoğan, "Bir yerin vatan olması için mutlaka toprak gerekli. Toprağı korumamız için ise mutlaka orman gerekiyor. Yani insana nefes, toprağa ağaç, toprağa orman ve vatana da toprak gerekiyor. Hz. Ali'nin bir sözü vardır kuru ağaç meyve vermez. İnsanı ölümsüz kılan bıraktığı eserlerdir bunlardan bir tanesi de ağaçtır" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472