banner488

Çine’de Engelliler Dernek Binası açıldı

Çine’de Engelliler Dernek Binası açıldı
banner269
Şevketiye Mahallesi'nde yapılan engelli vatandaşlara yönelik yapılan Engelsiz Park’ın içeresindeki Engelliler Derneği Binası hizmete açıldı.


Açılışa Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Askerlik Şube Başkanı Cuma Ali Nacak, Kaltun Madencilik A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Tuncer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine Belediye Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve pek çok vatandaş katıldı

Çine Engelliler Derneği üyelerimiz Dernek Binalarının ikinci katta olduğunu ve kullanımının sıkıntılı olduğunu ve bizden zemin katta bir bina istediklerini söylediler. Bizde, sizlere bir dernek binası yapalım diye söz vermiştik. Bugün sözümüzü yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Kaltun Madencilik A.Ş.’nin kurucularından Mehmet Tuncer amcamızı burada rahmetle anıyoruz.  Rahmetli Mehmet amcamız geçmişte Çine’ye her yönde hayırlı işler gerçekleştirdi. Mehmet amcamızın evlatları  Kaltun Madencilik A.Ş.’nin bünyesinde Çine’de hayır işlerine devam ediyorlar. Aramızda Kaltun Maden A.Ş.’nin Yönetim Kurul Üyesi Kamil Tuncer ağabeyimiz bulunmakta. Kamil Tuncer geçtiğimiz haftalarda beni ziyaret gelerek ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye vermek istediklerini söyledi. Bunula ilgili bir çalışma yapıldı ve ihtiyacı olan vatandaşlarımızı belirledik. Kamil Tuncer’e tekrar sizlerin huzurunda teşekkür ediyoruz. Bugün iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Hem Engeliler Derneği Binamızı Derneğimize anahtarını teslim ediyoruz, hem de engelli vatandaşlarımıza akülü araçlarını teslim ediyoruz. Çine’mize, özellikle engelli hemşerilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum”  şeklinde konuştu.

Akülü tekerlekli sandalyeleri alan, Dorumlar Mahallesi’nden Hasan Karabulut, Kahraman Mahallesi’nden Emine Alkan ve Durmuş Karadana, Soğancılar Mahallesi’nden Büşra Çiçek ve Saliye Korkar, Şevketiye Mahallesi’nden Şueda Ceylan, İbrahimkavağı Mahallesi’nden Hüseyin Yaldız, Cumalı Mahallesi’nden Esra Kahraman’a yetkililer tarafından sandalyelerini nasıl kullanılacakları anlatıldı. Programın sonunda davetlilere tavuklu pilav ikram edildi.














Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2016, 13:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472