banner480

Çine’de depremzedeler için seferber oldular

Çine’de depremzedeler için seferber oldular
banner269

S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Mehmet Can, “İzmir- Seferihisar depremzedeler için toplanacak yardım malzemelerini deprem bölgesine ücretsiz götürmeye hazırız" dedi.

Türkiye Tek Yürek

Merkez üssü İzmir Seferihisar olan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Devlet kurumlarının yanı sıra kurum ve kuruluşlar da depremin yaralarını sarmak amacıyla kampanyalar başlattı. S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi depremin yaralarını sarmak amacıyla depremzedeler için toplanacak yardım malzemelerini deprem bölgesine ücretsiz götüreceklerini duyurdu.

Kooperatif Olarak Hazırız

S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Mehmet Can " Millet olarak yardımseverliğimizi yaşanan İzmir Seferihisar depremiyle kenetlenerek bir kez daha göstermiş olduk. Bizde kooperatif yönetimi olarak vatandaşlarımıza bir nebze yaralarını sarmak için toplanan yardım malzemelerini deprem bölgesine götürmeye hazırız. Yönetimimiz olarak her zaman olduğu gibi bugünde devletimizin ve milletimizin yanındayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara da şifa diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472