banner488

Çine’de, 'Çanakkale Şehitlerinin Menüsü' Dağıtıldı

Çine’de, 'Çanakkale Şehitlerinin Menüsü' Dağıtıldı
banner496
AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle vatandaşlara Türk askerlerinin Çanakkale Savaşı döneminde yedikleri ekmek ve hoşaf dağıttı. Şehitlerimizin hayrına mevlit okuttu.

Çine Merkez Çarşı Camisi önünde kurulan stantta Türk askerlerinin Çanakkale Savaşı döneminde yedikleri hoşaf ve bir dilim ekmek dağıtıldı. Çine’de bir ilke imza atan AK Parti İlçe Kadın Kollarının etkinliği Çineliler tarafından büyük ilgi gördü. Kendilerine ikram edilen ekmek ve üzüm hoşafından alan vatandaşlar, Çanakkale Şehitlerini bir kez daha anlamış ve anmış oldu. AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı hayırda Çine Merkez Çarşı Camisinde şehitlerin ruhu için Mevlit okutuldu.

Gerçekleştirdikleri anlamlı anma etkinliği ile ilgili AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, "Çanakkale Zaferimizin 103’üncü yılını kutlamak ve o dönemde yaşanan zorlukları hatırlatmak için askerlerimizin öğle yemeğinde yedikleri hoşaf ve bir dilim ekmeği vatandaşlarımıza dağıttık. Şu an bir destan daha Afrin’de yazılıyor. 103 Yıl önceki tüm olumsuz şartlara ve yokluklara rağmen kazanılan zaferde atalarımızı anlamak ve anmak adına, bu vatan için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum. Bu topraklar üzerinde hürsek, özgürce yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz” dedi.


































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472