banner488

Çine’de 6 Mahallenin Yol Çalışmaları Tamamlandı

Çine’de 6 Mahallenin Yol Çalışmaları Tamamlandı
banner496
 Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine’nin 6 mahallesinde asfalt kaplama çalışmasını tamamladı.

Çine Belediyesi’ni ziyaret eden Ovacık, Kuruköy, Kırksakallar, Topçam, Alabayır ve Hacıpaşalar Mahalle muhtarları, mahalleye ulaşımı sağlayan yollarındaki bozuklukların giderilmesini istediler. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatı ile Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’un muhtarlar ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığını ziyaret etmeleri sonucu 34 kilometrelik yolda istenilen çalışma 2017 programına alındı. Aydın Büyükşehir Belediyesi 28 kilometre astarsız asfalt kaplama ve 4 kilometrede astarlı asfalt kaplama işlemi yapılarak, 6 mahalleye ulaşımı sağlayan 34 kilometrelik yol onarımını gerçekleştirdi.

2018 yılında tüm mahallelerimizin yol sorunu ortadan kalkacak diyen Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, “Çine Belediyesi olarak, muhtarlarımız ile Büyükşehir’e yol talebinde bulunduk ve neticesinde çalışmamızı gerçekleştirdik. Çinelilerin talebini geri çevirmeyen başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem hanım olmak üzere ekibine teşekkür ediyoruz. Ayrıca yine 6 mahalle muhtarımız mahallelerindeki diğer ulaşımdaki sıkıntılarını da dile getirdiler. Bu taleplerini de 2018 yılı programına alındığı bize bildirildi” dedi.

Muhtar Mehmet Bal, Cengiz Çakır, Hüseyin Kılcı, Nail Köse, Eyüp Yıldız ve Adem Açıkgöz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e ve tüm çalışanlara teşekkür ettiler. 






Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472