banner488

Çine’de 30 memur açığa alındı

Çine’de 30 memur açığa alındı
banner269
15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından Fetullahçı Terör Örgütü'nün(FETÖ) darbe girişimi sonrası birçok kamu kurum ve kuruluşunda yürütülen çalışmalar kapsamında Çine’de yapılan FETÖ/PDY operasyonları çerçevesinde 30 personel görevden uzaklaştırıldı.

Çine Milli Eğitim’de FETÖ ile bağlantısı olduğu var sayılan 24 personel açığa alındı. Açığa alınan personeller, Feride Raşit Kalkan Ortaokulu, 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Çine Madran Anadolu Lisesi,  Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmet Emin Ünal Kız Meslek Lisesi,  Çine Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi, Elderesi İlkokulu’ndan olduğu öğrenildi. 
FETÖ/PDY'ye yönelik çalışmalar, diğer kurumlarda ise Çine İlçe Müftülüğü 1 personel, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan bir polis memuru, Çine Sosyal Güvenlik Kurumundan 1 personel açığa alındı. Çine Devlet Hastanesi'nde 1 Doktor, 1 Hemşire ve 1 memur olmak üzere 3 personelin ihraç edildiği bilgilerine ulaşıldı.
Diğer yandan Çine’de kapatılan 3 dernek şunlar;  Çine Eğitim ve Yardım Sevenler Derneği, Çine Sanayici ve İş Adamları Derneği, Çine Sağlık Hizmetleri Derneği.
İncelemelerin hızla devam ettiği Çine’de önümüzdeki günlerde, diğer kamu kurum ve kuruluşlardaki çalışmaların devam edildiği ve açığa almalar olabileceği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472