banner488

Çine’de, 2017 Yılının Son Meclisi Toplandı

Çine’de, 2017 Yılının Son Meclisi Toplandı
banner496
Çine Belediye Meclisi Aralık ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı E. Salih Dinçer’in başkanlığında 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Çine Belediyesi Fen İşleri Meclis Salonu'nda, Belediye Meclisi 2017 Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Meclis 5 gündem maddesini oy birliği ile kabul etti. Belediyemizde çalıştırılmak istenen tam zamanlı sözleşmeli Gıda Mühendisinin ücreti bin 430 lira olarak belirlendi. Belediye tarafından üretilen Topçam Zeytinyağı fiyatı görüşerek; Organik zeytin sıkım ücreti kilogramı 0.12 lira, zeytin sıkım fiyatı ondalık yüzde 7, naturel zeytinyağı 0.5 litre 12 lira, naturel zeytinyağı 1 litre 20 lira, naturel zeytinyağı 2 litre 40 lira, naturel zeytinyağı 5 litre 100 lira. Organik zeytinyağı 0.5 litre 15 lira, organik zeytinyağı 1 litre 25 lira, organik zeytinyağı 2 litre 45 lira, organik zeytinyağı 5 litre 110 lira olarak belirlenirken, fabrikada zeytin yağını sıktırmak ve ambalajlamak isteyenler için ise litre başına bir lira ücret alınması kararı oy birliği kabul edildi. Beltaş Eğitim Kültür Hizmet ve Sosyal Yardım Vakfı (Beltaş Vakfı) tarafından Çine Meslek Yüksek Okulu'na yapılacak olan şartlı bağışladığı 100 bin lira meclis tarafından kabul edildi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, meclis üyelerine toplantı sonu Çine Belediyesi Soğuk Sıkım Organik Zeytinyağı Fabrikası'nda üretilen 5 litrelik zeytinyağı hediye ederek, deneme üretim yaptıklarını söyledi. Dinçer, “Arkadaşlar tadına bir bakın. Beğenecek misiniz? Önümüzdeki günlerde de seri üretime geçerek, yağlarımızı satışa çıkartacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 04:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472