banner480

Çine’de 173. Yıl Polis Haftası Kutlandı

Çine’de 173. Yıl Polis Haftası Kutlandı
banner269

Çine'de Polis Teşkilatının 173. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Çine Hükümet Meydanında ve Çine Emniyet Müdürlüğü Bahçesi’nde düzenlenen törene Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Cumhuriyet Savcısı Mertcan Sönmez, Çine Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Kaya, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Askerlik Şubesi Daire Başkanı Kıdemli Başçavuş Cumali Nacak, Çine ilçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Çine Bölge Trafik İstasyon Amirliği Başkomiser Erol Evcil, Çine ilçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, okul müdürleri, STK Başkanları ve yönetimleri kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, polisler ve vatandaşlar katıldı. Çine Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Konuşmaların ardından Polis Haftası etkinlikleri kapsamında törene katılan protokol, Çine Emniyet Müdürü Bahçesi’nde, Fevzi Yurtseven’i ve emniyet mensuplarını ziyaret ederek polis haftasını kutladılar.

Günün anlam ve önemini ilgili konuşmayı yapan polis Şerife Balcı, "Mazisi başarılarla dolu Türk Milleti'nin sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümünü sizlerle kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar Çine halkımızın, esnaf ve iş adamlarımızın teşkilatımıza vermiş olduğu destek ile hizmet kalitemizin arttığını vatandaşlarımızın kendisini daha huzurlu ve güvenli hissettiğini görmekten mutluluk duyuyor bunun içinde gece gündüz çalıştığımızı belirtmek istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm teşkilat mensuplarımızın ve fedakar ailelerinin 173. yıl dönümünü kutlar görevi uğruna canlarını veren aziz şehitlerimiz rahmetle kahraman gazilerimizi şükranla anar, şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine ve siz değerli konuklara sevgi ve saygılar sunarız" dedi.

Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde Çine Kaymakamı Özkan Demir, bir ülkenin geleceğinin huzur ve asayişle ölçüldüğünü belirterek, "Güvenlik olmadan bir şeyin olma şansı yoktur. Polisimiz, bu güne kadar ülkenin farklı noktalarında ve mahallelerinde ve köşelerinde hem terörle mücadelede, hem de güvenlik ve asayişi sağlamada 7/24 hizmet veriyor. Bu hizmet, sadece gündüz gündüz görünen bir hizmet değil, , yolda kalanın, başı derde düşenin, yolunu kaybedenin, yolda kaza geçirenin anında yetiştiği bir teşkilatımızdır" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Çinelilerin devlete olan bağlılığından, millet sevgisinden ve polisine olan desteğinden çok memnun olduklarını söyleyerek teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 22:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472