banner488

Çine’de, 12. Cumhurbaşkanı’nın zaferini kutladılar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesini, Çine AK Parti İlçe Teşkilatı, havai fişek gösterisi ve kortej eşliğinde Çine sokaklarında yürüyerek kutladılar.

Çine’de, 12. Cumhurbaşkanı’nın zaferini kutladılar
banner496

Parti binası önünde toplanan AK Partililere hitaben AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Tarihi günler yaşıyoruz. İlk defa Cumhurun başkanını yine sizler seçtiniz. 1'inci turda bu iş bitecek demiştik. Allah’a Şükür bu iş 1'inci turda bitti. Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı’nı Recep Tayyip Erdoğan’ı yüzde 52 oy ile Çankaya’ya gönderdik, hayırlı uğurlu olsun. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ bir teşekkür edelim demiştik. Aydın yüzde 37 ile Çine yüzde 45 yani 14 bin 171 oyla teşekkür ettik Cumhurbaşkanımıza” diye ifade etti.

Biz yeni bir teşkilatız diyen Tosun, “Bu süreçte yardımcı olan herkese, oy veren herkese, meclis üyelerimize, yönetim kurulu arkadaşlarımıza, Kadın Kolları Başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarına, Gençlik Kolları ve yönetim kurulu arkadaşlarına, mahalle başkanlarımıza ve sandık kurulunda görevli arkadaşlarımıza ve siz Çineli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bu bir yeni bir başlangıç, Çine’de yüzde 45’le yani 14 bin 171 oy ile başladık bu işe aslında bizim sayı ile işimiz yok. Biz Çinelilerin kalbine girmek istiyoruz. Çine’yi, Çinelileri seviyoruz, Çinelilerin de onlarında bizi sevmesi için gece gündüz çalışacağımızı bilinmesini istiyoruz” dedi.

















 


Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472