banner488

Çine Ziraat Odası, Çiftçiler Günü Kutlandı

Çine Ziraat Odası, Çiftçiler Günü Kutlandı
banner496
Çine Ziraat Odası’nın düzenlediği 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü kutlamasını, Çine Ziraat Odası Binası önünde gerçekleştirdi. Etkinliğe katılanlara dualar eşliğinde, keşkek, pilav üstü tavuk ve ayran ikram edildi.

Çine Ziraat Odası’nın düzenlemiş olduğu Dünya Çiftçiler Günü’ne Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Emniyet Müdürü Akın Çetin, Çine İlçe Garnizon Komutanı Kurman Pilot Yüzbaşı Osman Olgun, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavaş, İlçe Müftüsü  Feyyaz İdin, Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel, Aydın Kırmızı Et Yetiştiriciler Birliği Başkanı Altan Bilgen, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden  Çine Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Bircan Öter, Manavlar Derneği Başkanı Ramazan Madran, Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, Çine MHP İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetimi,  Çine AK Parti İlçe yönetimi, muhtarlar ve çiftçiler yoğun ilgi gösterdi.

Ziraat Odası Başkanı Özkan Atılgan yaptığı konuşmada çiftçilerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı. Başkan Atıgan konuşmasında; “ Ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, üretim ve verimliliğin artırılmasında, hayat standartlarının yükseltilmesinde, tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimizin, her zaman baş tacımızdır. ''Yediğimiz her ekmekte, içtiğimiz her çorbada, giydiğimiz her kıyafette çiftçilerin hakkı ve alın teri vardır. Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığını ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır. Toprağın bereketin üretime, üretimin zenginliğine ve huzur ortamına katkı sağlaması dileğiyle, tek amaçları üretmek, üretirken insanca ve sadece namerde muhtaç olmadan yaşamak azmi ile toprağı işlemeye gayret eden 14 Mayıs 2016 Çiftçiler Günü'nüzü kutluyorum. Ürünlerin bereketli, geleceklerin umutlu olmasını diliyorum” dedi. Konuşmasının sonunda Başkan Atıgan Atatürk’ün çiftçiler için söyledi cümleleri içtenlikle aktardı.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472