banner488

Çine Topçam Baraj Gölü kiralanacak

Amatör balıkçıların vazgeçilmez uğrak yeri olan Çine Topçam Baraj Gölü, avlakiye olarak kiralanacak.

Çine Topçam Baraj Gölü kiralanacak
banner269
Aydın İl Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğü’nün yayınladığı ilanla Çine Topçam Baraj Gölü’nün avlakiye olarak(projesiz) kiraya verileceği belirtiliyor.


Devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan Çine’deki Topçam Baraj Gölü, ‘1 Haziran 2011 tarih ve 27951 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Su Ürünleri Yetiştiriciliği Yatırımlarında İhtiyaç Duyulan Su ve Su Alanları ile Deniz ve İçsulardaki Su Ürünleri İstihsal Hakkının Kiraya Verilmesi Hakkındaki Yönetmelik’ gereğince avlakiye olarak(projesiz), kiraya verilecek.

Aynı yönetmeliğin 7/1 maddesine göre, öncelikle Çine’de kurulan, üyeleri 5 yıldan az olmamak üzere Çine’de ikamet eden, münhasıran su ürünleri üretim ve pazarlaması ile iştigal eden kooperatif, kooperatif birliği ve köy birliklerine pazarlık usulü ile 5 yıl müddetle kiraya verilecek.

Yönetmeliğin 7/1 maddesinde belirtilen Poker kooperatif veya birliklere kiraya verilemediği takdirde, yönetmeliğin 7/3 maddesine göre 7 gün sonra düzenlenecek ikinci ihalede bu kuruluşlara da açık olmak üzere pazarlık usulü ile 5 yıl müddetle kiraya verilecek.

İhale, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda ihale komisyonu tarafından 4 Aralık günü saat: 10:00’da yapılacak.

İlk ihale yönetmeliğin 7/1 maddesine göre yapılamadığı takdirde, ikinci ihale yönetmeliğin 7/3 maddesine göre 11 Aralık günü saat:10:00’da yapılacak.

Avlakiye olarak kiraya verilecek olan, Çine Topçam Baraj Gölü’nün  bir yıllık muhammen kira bedeli ise ilanda (KDV hariç) 5142,12 TL olarak belirtilmekte.

Geçici teminatın 100,- TL olup, İl Özel İdaresi’ne yatırılacağının da belirtildiği ilanda ihaleye katılacak olanlar, istenilen başvuru belgeleriyle birlikte 4 Aralık günü  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda  hazır bulunmaları gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2013, 03:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
nihat senturk
nihat senturk - 8 yıl Önce

topcam baraji bu yıl kıralıkmı balık avlaya bılirmiyiz

SIRADAKİ HABER

banner472