banner480

Çine Şoförler Odası’ndan, CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Çine Şoförler Odası’ndan, CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
banner269
Çine Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Bircan Öter, CHP ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çine Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Bircan Öter, oda yönetim kurulu üyeleri ve Çine Birlik Kooperatif Başkanı Hüseyin Kenar ile birlikte geçtiğimiz günlerde kongreleri gerçekleştirilerek tekrar seçilen CHP İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin’i ve ilçe yönetimini CHP Parti Binası’nda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

“İş ve Fikir Üretmeye geldik”

4 sene bekçilik yaptım ceketimle girdim ceketimle çıktım diyen Çine Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Bircan Öter, “Siyaset ve iş yaparken ileriyi görmek çok önemli. Çine şoförler Odası yönetimi göreve geldiğin ilk günden beri tüm arkadaşları ile istişarede. Önce doğruyu yanlışı tartışırız. Bizim en önlemlisi esnafımızın eğitim alan çocukları. Görevde bulunduğumuz 4 yılımız, ilk yıldan bu güne kadar üniversitede okuyan esnaf çocuklarımıza kesintisiz 9 ay burs veriyoruz. Biz kasasında para biriken bir oda değiliz.  Aydın’daki 17 ilçenin içerisinde oto kurtarma makinası olan tek bizim odamız. Bu makine bize 328 bin liraya mal oldu. 150 bin liraya makinayı aldık, 178 bin liralıkta hizmet ettik üzerinde. Üyelerimize hizmet ettik, 416 kez ücretsiz hizmet yapmışız. Türkiye’nin neresinde olursa olsun şoför esnafı yolda kalmadı. Bizden ve ötekinden diye bizde böyle bir şey yok, göreve geldiğimiz günden beri herkesle birlik beraberlik içinde çalışma gayreti gösterdik. Biz kavga etmeye gelmedik, iş üretmeye geldik, fikir üretmeye geldik. İcraatlarımızı gerçekleştirmek için elimizden geleni yaptık. Bizim birlikteliğe, büyüyen ve çekim merkezi olan bir Çine’ye ihtiyacımız var. Çine büyümeli ve daha çok gelişmeli. Çocuklarımızın daha ferah, sosyal alanları olan yerlere ihtiyacı var. İdarecilikler bekçi yerleri, buranın ben sahibi değilim ben bekçisiyim. 4 sene bekçilik yaptım ceketimle girdim ceketimle çıktım. Kul hakkı bana geçmesin” şeklinde konuştu.

“Sadece Sıfat Almak Değil Amacımız”

CHP İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, mutlu olduklarını söyledi. İcraatları harekete geçirmek, yeni projeler üretmek ve örnek olmak için bulunduklarını söyleyen Başkan Şahin, “Sadece bir sıfat almak, yönetim kurulunu oluşturarak yönetmek değil amacımız. İcraatları harekete geçirmek ve yeni projeler üretmek, örnek olmak güzel şeyler. Odalar, sendikalar gibi siyaset partilerde bir demokratik kitle örgütleri, güzel çalışmalar birlik beraberlikle olur. Önümüzdeki günlerde bizlerde ziyaretlerimizi yapacağız. Yönetim kurulumuzun büyük çoğunluğu ile yola devam ediyoruz, yeni katılan arkadaşlarımız oldu. 2019 sürecini götürecek olan bir yönetim kurulu seçimi oldu. İşimiz zor, çok çalışmamız gerekiyor. Çok çalışacağız, sizleri de aramızda görmek, desteklerinizi hissetmek bizleri mutlu ediyor. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.









 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 17:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472