banner488

Çine Şoförler Odası iftarına yoğun katılım

Çine Şoförler Odası iftarına yoğun katılım
banner496
Çine Şoförler  ve Otomobilciler Esnaf Odası  Başkanı  Bircan Öter ve yönetim kurulu üyeleri tarafından organize  edilen iftar yemeği  Çamoğlu Kır Düğün Salonu’nda düzenlendi.

Düzenlenen iftar yemeğine,  AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Müftüsü Feyyaz İdin, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, Aydın Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, mahalle muhtarları, kurum ve kuruluş temsilcileri ve Oda Üyeleri katıldı.

Yaklaşık 750 davetlinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Bircan Öter ve yönetim kurulu üyeleri tüm davetlileri kapıda karşıladı. Çine Müftüsü Feyyaz İdin tarafından iftar duası ile oruçlar açıldı.

Ramazan ayının son günlerine yaklaşıldığı şu gülerde birlik ve beraberliklerinin daha da güçlendiğini belirten Bircan Öter, "Dostlarımızla böyle mübarek bir ayda bir araya gelme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz, tüm çalışma arkadaşlarıma ve tüm misafirlerimize iftar yemeğine katılımlarından dolayı ayrı ayrı herkese teşekkür ederim” dedi.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472