banner488

Çine Muhtarlar Derneği'nden, Muhtar Kavak’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Çine Muhtarlar Derneği'nden, Muhtar Kavak’a Geçmiş Olsun Ziyareti
banner496
Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Karakollar Mahalle Muhtarı Yalçın Kavak’ı evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Akalın, yönetim kurulu üyelerinden Yüksel Tetik, Halil Kapıkıran, Cevdet Aslan ve Mustafa Tozar, kanser tedavisi gören arkadaşları, derneğin denetim kurulu asil üyesi ve Karakollar Mahalle Muhtarı Yalçın Kavak’ın evinde ziyaret etti. Kavak’a geçmiş olsun dileklerini ileten Muhtarlar, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederek, acil şifalar dilediler. Muhtarlar Derneği Başkanı Akalın, “Tedavi döneminde yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yanında olduğumuzu unutma. Böyle dönemlerde birbirimize destek olmamız gerekir” dedi.

Yaklaşık 8 yıldır kontrol altında bulunan Muhtar Yalçın Kavak, kısa süreden beri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Bölümünde tedavi göremeye başladı. Durumunun iyiye gittiğini söyleyen Kavak, “Hastalık da sağlık da biz insanlar için. Bir savaşa girdik, inşallah bu savaştan galip çıkarız. Tedavi sürecim devam ediyor. İnşallah en yakın zamanda aranızda olurum” diye konuştu. Kavak, muhtarların ziyareti için teşekkür ederek çok memnun kaldığını ifade etti.



Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2017, 03:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472