banner480

Çine MHP Heyeti Eğitimcileri Ziyaret Etti

Çine MHP Heyeti Eğitimcileri Ziyaret Etti
banner269

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine Teşkilatı bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Kamyoncular Koopşeratif Başkanı Mehmet Can ve MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Namık Yüksel’li beraber, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Akbay ve ilçede bulunan okul müdür ve öğretmenleri ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenleri Günü’nü kutladı.

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, "Çünkü eğitimin amacı insandır. İnsan yetiştirmek milletlerin en önemli önceliklerindendir. Zümer Süresi 9.Ayette "De ki: Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?" ayeti istikametinde, bilmeyene öğretmeyi ilke edinen, gücünü sevgiden alan ve malzemesi insan olan öğretmenlik, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleklerindendir. İyiliği, doğruluğu, kötülükten sakınmak gibi erdemlere sahip olabilmek, ailelerinden sonra çocuklarımızın rol modeli olan öğretmenler sayesinde mümkün olmaktadır. Bu süreçte canla başla görevini yerine getiren öğretmenlerimizi tebrik ederek kendilerine minnettar olduğumuzu bir kez daha dile getirmek isteriz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472