banner488

Çine Kaymakam Erdoğan’dan korona virüs uyarısı

Çine Kaymakam Erdoğan’dan korona virüs uyarısı
banner269

Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Türkiye’de 13 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs etkisini arttırmaya devam ettiği bu günlerde Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, vatandaşları uyararak ‘evde kal’ çağrısı yaptı.

Vatandaşların maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarının önemine dikkat çeken Kaymakam Erdoğan," Bu salgın alınan tedbirler neticesinde etkisini kaybediyor. Mutlak suretle tedbirleri elden bırakmamaya özen göstererek sağlıklı yaşamayı devam ettirmeliyiz. Maske-mesafe-temizlik kurallarına kusursuz şekilde uymak zorundayız. Mücadeleyi birlikte vermezsek başarılı olamayız. Bunun için, vatandaşlarımızın ziyaretler konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir. Özellikle ev içinde kalabalık şekilde toplanılmaması, misafirliklere, kahvehanelere, toplu oturulan yerlere gelin ara verelim, daha sağlıklı günlerde buluşalım. Ciddiyetin farkında olmak için ailemizden bir acı yaşamayı beklemeyelim. Vatandaşlarımız da sağlık için, hepimiz için evde kalıp pandemi sürecinde büyük hassasiyet gösterilmelidir" diye konuştu.

Kaymakam Erdoğan, bulunduğu bütün ortamlarda vatandaşları uyararak Korona virüs mücadelesinde belirlenen kurallara uymalarını ve tedbirleri elden bırakmamalarını tavsiye ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cevdet Arslan
Cevdet Arslan - 3 yıl Önce

Kovit 19 tedavisi görüyorum Tedavimde görev alan Doktor ve hemşire sağlık çalışanları na teşekkür ederim Bu süreçte katkısı olan herkese Ayrı Ayrı teşekkür ederim Herkese çağrım kurallara uyalım

SIRADAKİ HABER

banner472