banner480

Çine İlçe Teşkilatı Aşure dağıttı

Çine İlçe Teşkilatı Aşure dağıttı
banner269
AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Muharrem Ayı nedeniyle düzenlediği Aşure Günü etkinliğinde ilçe halkına aşure ikram edildi.

Çine Taksi Durağı Meydanı önünde kazanlarda pişirilen aşure davetlilere ve yoldan geçen vatandaşlara dağıtıldı. Başkan Tosun ve yönetim kurulu üyeleri de aşure kazanının başına geçerek vatandaşlara aşure ikram etti.

İslam dininin önemli günlerinden biri olan Aşure Günün birlik ve beraberliği sağladığını belirten İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Aşure dayanışma, kaynaşma ve hoşgörünün dür. Aşure yemeğindeki zenginlik farklı nimetlerin bir araya getirilmesi, farklılıkların nasıl bir zenginlik oluşturduğunun göstergesidir. Milletimiz aşure geleneğini yüzyıllardır sürdürerek, birlikte yaşamanın en güzel göstergesini sürdürmekte, sevinci hüznü paylaşmakta birlik ve beraberliği perçinlemektedir. AK Parti İlçe Teşkilatı aşure gününü halkımızın ilgisi oldukça yoğun olması bizi çok mutlu etti’’ diye konuştu.

Etkinliğe Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Devlet Hastane Başhekimi Engin Tetik, Çine Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mustafa Ağaran, İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, İlçe yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, kurum ve kuruluş temsilcileri, okul müdürleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. 



















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472