banner480

Çine Esnaf Kefalet 15 Temmuz Afişi Astırdı

Çine Esnaf Kefalet 15 Temmuz Afişi Astırdı
banner269
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkezi Birliği (TESKOMB) tarafından hazırlanan ’15 Temmuz Milli İradenin zaferidir’ yazılı afiş, Türkiye genelinde olduğu gibi Çine’de de bir çok yere asıldı.

Çine Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından astırılan afişlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, esnafta afişleri işyerlerine astı. ’15 Temmuz Milli İradenin Zaferidir’ yazılı afişte ’Alın terimizdir vatan toprağını sulayan, bileğimizin gücüdür bayrağımızı dalgalandıran, sinemizdir bombalara kurşunlara siper olan, inancımızdır Esnaf ve Sanatkarımızı ayakta tutan. Bizler TESKOMB olarak hamuru ahlak ve erdem ile yoğurulan ahilik geleneğinden geliyoruz. Millet, bayrak, vatan ve devlet müdafaasında bizler de varız. 15 Temmuz Destanını yazan kahraman şehit ve gazilerimizi minnet ile anıyoruz’ sloganına yer verildi.

Çine Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özen, ”Çine Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatif yönetimi olarak 15 Temmuz Şehitleri anma ve Demokrasi ve Milli Birlik günü ile ilgili bir araya geldik. Esnaflarımıza bu demokrasinin önemini ve seçilmişlerin her zaman iktidarda olmasını destekleyen bir kurumuz. Ankara Merkez Birliğimizden 15 Temmuz ile ilgili 900 adet afiş gönderildi. Esnaf dükkanlarına ve Çine’nin her yerini bu afişlerle donatıp, hükümetimize, devletimize, bayrağımıza, milletimize bağlılığımızı göstermek istedik. Bizler esnaflar olarak her zaman demokrasinin, milletimizin, hükümetimizin yanındayız ve bu darbe girişimlerine her zaman karşıyız. Paralel yapıların hiçbir zaman iktidara gelmesini ve ülkemiz de bir daha darbe girişmelerinin olmamasını canı gönülden destekliyoruz. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizi Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472