banner488

Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Tetik göreve başladı

Çine Devlet Hastanesi Başhekimliğine getirilen Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Engin Tetik, göreve başladı.

Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Tetik göreve başladı
banner269
Tetik, yaptığı açıklamada, görevde oldukları süre zarfında hastaneye gelen hastaların en iyi şartlarda sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak amacıyla çalışacaklarını söyledi. 
Kalite ve hasta memnuniyeti üzerine daha güzel projeler yapacaklarını ifade eden Başhekim Engin Tetik, “Bize, bu görevi laik görenlere teşekkür ederim. Asıl hedefimiz hasta memnuniyetini ve kaliteyi artırmak. Bölgenin insanı olmamız bizim için en önemli avantajdır. Bölgenin hassasiyetini biliyoruz, farkındayız. İnşallah bize verilen bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Amacımız hastanemize gelen her hastayı memnun etmek" dedi.
Yeni Başhekim Dr. Engin Tetik Kimdir?
Çineli olan Engin Tetik, 1982 Soğukoluk Mahallesi doğumludur. İlk ve ortaokulu İzmir’de ve liseyi İzmir Atatürk Lisesinde okuduktan sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiştir. Andan Menderes Üniversitesi Çocuk ihtisaslığını tamamlayan Tetik, 2013 yılında Osmaniye Devlet Hastanesi Çocuk Uzmanı olarak göreve başladı. 2014 yılanda başhekim yardımcılığı görevine getirildi. 2015 yılının Haziran ayında Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi başhekim yardımcılığını 8 ay devam ettiren Tetik, 25 Ocak 2016 tarihi itibariyle Çine Devlet Hastanesi Başhekimi oldu. Engin Tetik evli ve iki çocuk babasıdır.


Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 17:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472