banner488

Çine'de, Mezunlar Yıllar Sonra Buluştular

Çine'de, Mezunlar Yıllar Sonra Buluştular
banner496

Çine Ortaokul ve Lise mezunları, Çine Anadolu Lisesi'nde yıllar sonra bir araya geldi. Sınıf arkadaşları mezun oldukları yılları özlemle andılar.

Çine Ortaokulları tarafından organize edilen etkinlik ile birlikte Çine Ortaokul ve Lise mezunları Çine Anadolu Lisesi'nde yıllar sonra bir araya geldi. Çine Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Kaya, mezunları kapıda karşıladı. Çine Ortaokul ve lise mezunları okullarını yıllar sonra ziyaret etme fırsatı yakaladı. Derslikleri gezerek, tahta sıralara oturan ve o günlere yeniden yaşayan mezunlar, okul idaresi tarafından hazırlanan tarihi resim sergisine de yoğun ilgi gösterdi. Birbirleriyle hasret gideren mezunlar, ilkini gerçekleştirdikleri buluşmalarını geleneksel hale getirmek istiyor.

Çine Ortaokulu ve Liseden mezun olan ve yıllar sonra arkadaşları ile okulunda buluşmanın sevincini yaşayan Mevlüt Karabulut, "İlk buluşmayı 12 arkadaşımız ile bir mekanda başlattık. Buluşmamızı daha da büyüterek geleneksel hale getirmek istedik. Çine'den uzakta yaşayan arkadaşlarımızın özlemini giderken, eski günlerimiz yad etmek için bir buluşma günü düzenledik. Çok güzel oldu, hatıralarımız canlandı. Birbirimizle kucaklaştık. Anılarımızı tazeledik. Ders çalışmalarımız, okul yıllarımız, iyi, kötü anılarımız yeniden canlandı. Bu buluşmanın manevi değeri maddi bir değer ile ölçülemez. İnşallah bu buluşmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472