banner488

Çine'de koronovirüs denetimleri sıklaştırıldı

Çine'de koronovirüs denetimleri sıklaştırıldı
banner496

Kontrollü yeni normalleşme sürecinin başlamasının ardından denetimlerde sıklaştırıldı. Tüm yurtta başlatılan yeni kontrollü normalleşme süreci kapsamında Çine’de de koronavirüs denetimleri sıkılaştırıldı.

Vatandaşların bilinçlendirilmesi, alınan tedbirler ile belirlenen kurallara en üst seviyede uyulmasını sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca yurt genelinde eş zamanlı olarak başlatılan "Dinamik Denetim Modeli" kapsamında Çine’de de denetimler devam ediyor. Çine Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetlemelerinde esnaf ve vatandaşları, maske, temizlik ve sosyal mesafe konularını anlattı. Yeni kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte salgında düşük risk grubunda bulunan Çine için uyulması gereken tedbirler hakkında uyarılarda bulunarak, tekrar kısıtlama dönemine girmemek için esnaf bilinçlendirildi.

Yeni normalleşme sürecinin başladığı günden itibaren kurallara uyan vatandaşlara teşekkür eden ekipler, ilçenin orta riskli sarı bölgede bulunmasıyla ilgili tedbirlere uyulmadığı zaman turuncu ve kırmızı bölgeye de geçilebileceğini, tedbirlere uyulduğu zaman da maviye de geçilebileceğini söyledi. Tüm vatandaşlara, daha dikkatli olunması ve tedbirlere uyulması konusunda hassas davranmaları gerektiği vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2021, 13:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472