banner488

Çine'de AK Parti, Söz Verdi mi Yapar

Çine'de AK Parti, Söz Verdi mi Yapar
banner496

AK Parti MYKY üyesi Milletvekili Mustafa Savaş, geçen yıl Madranspor’un maçında Çine Yüksel Yalova Stadını yenileme sözünü verdi ve sözünü tuttu. Stat yenileme çalışmasının maliyeti 1 milyon 66 bin TL ve 15 Nisan 2018 bitirilecek.

AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, geçen yıl Çine Madranspor'un maçında vatandaşlar Çine Yüksel Yalova Stadının yenilenmesi istemişlerdi. Milletvekili Savaş, stadı yenileyerek Çine’ye yakışır bir stat kazandıracaklarının sözünü vermişti, Çine Yüksel Yalova Stadını yenileme çalışmaları başladı.

AK hizmetler Çine’ye 2018 yılında yağacak vurgulayan AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, ‘AK Parti söz verdimi yapar’ dedi. Başkan Tosun stat çalışmaları ile ilgili, “Geçtiğimiz yıl Çine Madranspor'un maçını izlemeye geldiğinde söz veren AK Parti Milletvekilimiz Mustafa Savaş, sözünü yerine getirdi. Şuanda Çine Yüksel Yalova Stadında da çalışmalar başladı. Statta, Açaova stadında değerlendirilmek üzere suni çimler toplanıyor, doğal çim döşenecek. Yenileme çalışmalarında kenardaki koşu bandı olarak kullanılan yere de suni çimle kaplanacak. Statta ışıklandırma sistemi ve otomatik sulama sistemi getiriliyor. Çine Yüksel Yalova Stat yenileme çalışması 1 milyon 66 bin TL yatırım yapılmakta. Allah’ın izni ile 15 Nisan 2018 tarihinde tamamlanacak. Çine’mize yakışır ve yenilenmiş stat kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mehmet Erdem’e, Abdurrahman Öz’e ve Mustafa Savaş’a, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bekir Çeker’e ve Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Dinçer'e teşekkür ediyoruz. Çine’mize, spor kulüplerimize hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde ifade etti.

















Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 19:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472