banner488

Çine'de Afrin Şehitleri Adına Zeytin Fidanı Dikildi

Çine'de Afrin Şehitleri Adına Zeytin Fidanı Dikildi
banner269
Aydın Gençlik Merkezi ve Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Afrin' de gerçekleştirilen sınır ötesi Zeytin Dalı Operasyonu şehitleri için zeytin fidanı dikimi etkinliği düzenlendi.

Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Aydın Gençlik Merkezi ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Afrin Zeytin Dalı Operasyonu şehitleri için Çine Yüksel Yalova Stadyumunda zeytin fidanı dikildi. Gerçekleştirilen etkinliğe Çine Kaymakamı Özkan Demir, Emniyet İlçe Müdürü Fevzi Yurtseven, Milli Eğitim Müdürü Sait Şakir Üstündağ, Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Tüm şehitler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak, Çine İmam Hatip Ortaokul Müdürü Arif Güngör eşliğinde Fetih Suresi ve dualar edildi.

Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer etkinlikte, ”Tek millet, tek bayrak, tek vatan tek devlet, ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz bugün yaşadığı tehditleri de bertaraf edecektir. Milli birlik ve bütünlüğümüze göz dikmiş içerdeki ve dışardaki alçaklar önünde mutlaka Allah'ın izniyle zafer kazanılacaktır Bu bayrak göklerde dalgalandıkça dostluk ve kardeşliğimiz hiç bitmeyecek, birliğimiz ve beraberliğimiz hep devam edecek. Bayrağımız sonsuza kadar ülkemiz semalarında özgür ve gururlu bir şekilde dalgalanacaktır. Rabbim kahraman askerlerimize zafer nasip eylesin inşallah” şeklinde konuştu.

Okunan dualar ve konuşmaların ardından etkinliğe katılan tüm misafirler günün anlam ve önemini belirten zeytin fidanlarını diktiler.



















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472