banner488

Çine Belediyesi’nden Sokağa Çıkamayan Vatandaşa Hizmet

Çine Belediyesi’nden Sokağa Çıkamayan Vatandaşa Hizmet
banner496

Çine Belediyesi, Korona virüs Tedbirleri kapsamında sokağa çıkma sınırlandırılması getirilen vatandaşlara 24 saat hizmet veriyor.

İlçe merkezi ve tüm mahallelerdeki Korona virüs Tedbirleri kapsamında sokağa çıkma sınırlandırılması getirilen vatandaşlara 24 saat hizmet veren Çine Belediyesi, gıda, eczane, ulaşım ve tüm ihtiyaçlarında vatandaşların yardımına koşuyor. Kabataş Mahallesinde ikamet eden 67 yaşındaki Murat Akay‘a, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut tarafından emekli maaşı çekilerek kendisine teslim edildi. İhtiyaçlar temin edilen Murat Akay, belediye başkan yardımcısı Timuçin Karabulut'a teşekkür ederek, "Allah sizden razı olsun. İnşallah bu illeti hep birlikte yeneceğiz" dedi.

Ayrıca Korona virüs riskine karşı uyulması gereken 14 Kural’ı hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Sayın Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer'in talimatı ile birlikte belediye olarak seferber olduk. Sokağa çıkma yasağı bulunan ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çaba sarf ediyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız zaman ayırt etmeksizin bize ulaşsın. Biz kendilerine yardım etmekten mutluluk duyacağız. Bu zor günleri yine hep birlikte atlatacak ve bu hastalığın üstesinden geleceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2020, 17:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472