banner488

Çine Belediyesi’nden “Küçük Eller Büyük Adımlar” Sosyal Sorumluluk Projesi

Çine Belediyesi’nden “Küçük Eller Büyük Adımlar” Sosyal Sorumluluk Projesi
banner496

Çine Belediyesi, “Sende bir çocuğun mutluluğu ol, hayallerine ortak ol” diyerek, ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmayı hedefleyen yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Çine Belediyesi sosyal sorumluluk adı altında, ihtiyaç sahibi çocukların yalnız olmadıklarını, onlarla ilgilenen birileri oluğu ve hayallerinin gerçekleştirilebileceği bir proje başlattı. Projede Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Sende bir çocuğun mutluluğu ol, hayallerine ortak ol”, “Küçük eller büyük adımlar”, “Atatürk ile demokrasi ile cumhuriyet ile nefes alan bir kentin geleceğe umutla bakan çocukları için” diyerek hayırsever vatandaşlara seslendi.

Projenin amacından bahseden Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “İhtiyaç sahibi çocuklarımızın yalnız olmadıklarını, onlarla ilgilenen birileri oluğu, onlarla sevinen ve üzülen birileri olduğu ve hayallerinin gerçek olabileceği amacıyla bu projeye gerek duyuldu. Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirerek okuluna, ailesine, çevresine ve vatanına bağlı olmasını ve sahip çıkmasını sağlamak. Yalnız olmadıklarını hissettirerek öz güvenini sağlamak. Okul, veli, çevre iş birliğini geliştirmek ve arttırmak. Projede hedef kitlemiz, babası veya annesi vefat etmiş, yoksul , anne veya babası cezaevinde olan çocuklarımız. Çine Belediyesi önderliğinde başlattığımız kampanyaya hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla daha da büyüterek ve aynı payda da buluşarak amacımıza ulaşmak istiyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2019, 07:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472