banner488

Çine Belediyesi, Perşembe Pazarında Önlemleri Aldı

Çine Belediyesi,  Perşembe Pazarında Önlemleri Aldı
banner496

Çine Belediyesi’nin Koronavirüse karşı önlem alma çalışmaları artarak devam ediyor.

Çine ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Koronavirüse karşı önlem alma çalışmaları artarak devam ediyor. Büyükşehir ekipleri ile bağlı tüm ilçelerde sürdürdüğü çalışmalarını Çine Kapalı Pazar Yerinde de gerçekleştirdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer çalışmaları yerinde inceledi.

Çine Belediyesi ekipleri ile birlikte ilçedeki cadde, bulvar ve durakların yanı sıra birçok alanda da dezenfekte çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Çine Belediyesi ekiplerinin ortaklaşa çalışması sonucu Çine Kapalı Pazar Yeri dezenfekte edildi. Çalışmaları Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte yerinde takip etti.

“Vatandaşlarımız kurallara uysun”

Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan çalışmaların aralıksız süreceğini ifade eden Başkan Dinçer, “Tüm dünyayı etkisine alan bu virüsten aldığımız tedbirlerle mutlaka kurtulacağız. Vatandaşlardan tek dileğimiz virüsle mücadelede uyulması gereken tüm kurallara ve talimatlara harfiyen uymalarıdır. Vatandaşlarımız çok çok zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalıdır. Belediye olarak zaten 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza evlerinde hizmet vermekteyiz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na ve destek veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklara giriş yasak

Yeni gelen genelge doğrultusunda Pazar yeri ile ilgili alınan kararları açıklayan Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, “İlçemizde Perşembe günü Kapalı Pazar Yerinde kurulan pazarda önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Pazar yerine tek giriş ve tek çıkış olacak. Girişte pazara gelen vatandaşlarımızın ateşi ölçülecek, pazar yerindeki tezgahların 3 metre aralıklarla yerleştirdik, tezgah sayısının 2 katı vatandaşlarımızı alarak yoğunluğu önleyecek, böylelikle alışveriş yapan vatandaşlarımızın da mesafelerinin 2 metre mesafe bırakılacakları anonslarla vatandaşlarımıza bilgilendirilecektir. Çocuklar pazar yerine girişleri yasaklanmıştır” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Neşet Kocabağ
Neşet Kocabağ - 4 yıl Önce

65 Yaşı üstü kimlere hizmet ediyorlar merak ediyorum ne gibi şartlar lazım merak ettim işte

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472