banner488

Çine Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplandı

Çine Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplandı
banner496

Çine Belediyesi Olağanüstü meclis toplantısı Mehmet Kıvrak Başkanlığında yapıldı.

Çine Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonunda Mehmet Kıvrak başkanlığında olağanüstü meclis toplanarak 4 gündem maddesi görüşüldü. Birinci gündem maddesi ;Meclis üyeleri belediye 2018 yılı faaliyet raporu görüşülerek AK Partili meclis üyeleri ret oyu verirken, rapor oy çokluğu ile kabul edildi. AK Partili Meclis üyeleri önceki dönem gerçekleşen satış işlemleri ile ilgili detaylı bilgi almak istedi, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Partili meclis üyelerinin bu isteğini kabul ederek isteklerini en kısa zamanda kendilerine ulaştırılacağını söyledi. İkinci gündem maddesi Belediye 2018 yılı faaliyet raporu okunarak bilgi verildi. AK Partili meclis üyeleri belediyenin akaryakıt ve kira giderlerinin çok fazla olduğunu belirtti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, akaryakıt istasyonu işleten meclis üyeleri Mutlu Menderes Eşiyok ve Mehmet Utku Şahin'in kendilerine yardımcı olabileceklerini ve akaryakıt giderlerinin asgariye indirgenmesi için her iki meclis üyesinin ortak bir çalışma yaparak çözüm getirmelerini önerdi. Meclis üyeleri Başkan Dinçer'in önerisini kabul etti. Son gündem maddesi Aydın Afet Hizmet Birliğine asil üye Timuçin Karabulut, yedek üye Efraim Çayır olarak oy birliği ile kabul edildi. CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç da toplantıyı izledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Karabulut

Üçüncü gündem maddesi Belediye Başkan Yardımcısının maaşı görüşüldü. Başkan yardımcısı Timuçin Karabulut ile devam karar alındığı, Başkan yardımcısının maaşı ise başkanın maaşının 3'te 2'si olması oy birliği ile kabul edildi.

Meclise misafir olarak katılan MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, belediyedeki kiralık 14 araçları ilgili olarak görüşlerini belirterek, "Bu araçlara verilen kira miktarları çok fazla. Başkanım sizin belediye makamına almış olduğunuz araç ilk önce tepki topladı ancak şuan ne kadar iyi bir şey yapıldığını görüyoruz. Kiralanan araçların belediyenin bünyesine satın alınması uzun vadede daha faydalı olabilir" dedi. Başkan Dinçer, “Bu konunun önümüzdeki toplantılarda ayrıntılı olarak gündeme getirilebilir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, 20:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472