banner488

Çine Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Yaptı

Çine Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Yaptı
banner269
Çine Belediyesi, Mart ayı meclis toplantısında 3 gündem maddesini görüştü.

Çine Belediyesi Mart ayı meclis toplantısını, Çine Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda  bir ek madde ile 3 gündem maddesi görüşülüp, karara bağlandı.

Birinci gündem maddesinde, Çine Belediyesi Soğuk Sıkım Organik Zeytinyağı Fabrikasında üretilen ambalajsız naturel/organik zeytinyağı litre fiyatını 19 TL olarak belirlenerek oy birliği ile kabul edildi.

İkinci gündem maddesi, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, belediye adına Nisan ayında yapılacak olan seçimde Çine Organize Sanayi Bölgesi Meclisine 9 üye gönderdiği öğrenilen S.S. Çine Sanayi ve İşadamları Yapı Kooperatifine üye olabilmek için meclis üyelerinden yetki istedi, meclis üyeleri başkanın bu isteğini oy birliği ile kabul ederken, Başkan Dinçer, Çine Belediyesi'nin Organize Sanayi Bölgesine daha iyi hizmet yapabilmesi için üye olmaları gerektiğini, belediyenin kepçe ve diğer araçların bölgede ücretsiz olarak hizmet verebileceğini belirti.

Ek gündem maddesinde ise; Çine Belediye Meclisi ayrıca GEKA'dan yüzde 50 hibe alabilmek için düşünülen plastik kova yapımı için makine alınması ve Çine Karakollar Hal Pazarı'ndaki boş dükkanlarda plastik kova üretimi işlemine geçilmesini görüştü. Başkan Dinçer, makine alımında GEKA'dan alınacak olan yüzde 50'lik hibe için meclis üyelerinden Çine Karakollar Hal Pazarı'ndaki boş dükkanların 10 yıllığına Çine Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne ihale usulü ile kiralanmasını talep etti. AK Partili meclis üyeleri 10 yılın uzun bir süre olduğunu gerekçe göstererek, sürenin aşağı çekilmesini istedi. Boş dükkanlar, CHP'li meclis üyelerinin oy çokluğu ile 10 yıllığına kiralanması kabul edilirken, AK Partili meclis üyeleri bu talebe ret oyu verdi. Gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.














Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472