banner480

Çine Belediyesi kent estetiğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor

Çine Belediyesi kent estetiğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor
banner269

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçenin her köşesinde çalışma yürüten Çine Belediyesi ekipleri özellikle kent estetiği ve çevre düzenlemesi çerçevesinde faaliyet yürütüyor.

Belediye ekipleri Hükümet Konağı önünde peyzaj ve çevre düzenlemesi yaparken, çocuk oyun gruplarını da rutin olarak bakıma tabi tutan ekipler bu alanda da çalışmalarını sürdürüyor.

‘Çine içinde yeşil değil, yeşil içinde Çine’ yaratmak için çalışmaları değerlendiren Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, “Çine Belediyesi ekipleri özellikle kent estetiği ve çevre düzenlemesi çerçevesinde aralıksız faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Çalışmalarımızla ilçemizi daha da güzelleştirecek, layık olduğu hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Hükümetimiz tarafından ilçe Hükümet Konağımız, Adliyemiz ve Emniyet Müdürlüğümüz yenilendi, güzel bir bina oldu. Yeşil alan olarak ayrılan kısımları Çine Belediyesi olarak hem ağaçlandırdık hem çimlendirdik. Ayrıca Çine Kaymakamlığı toplantısında Hükümet Konağı önünde bulunan yolda çok kargaşa vardı bunu engellemek için bu alana araç park etmek yasaklandı. Hem eski meydanımızı hem yeni meydanımızı birleştirmiş olduk güzel bir meydan oldu” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472