banner480

Çine Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Çine Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
banner269

Çine Belediyesi yeni alınan 10 adet iş makinesiyle birlikte araç filosunu güçlendirdi. Toplam 3 milyon 400 lirayı bulan araçların ilçede yapacağı çalışmalarla kısa sürede kendisini amorti edecek.

Çine Belediyesi yeni alınan 10 yeni iş makinesini belediye meydanında sergiledi. Ekskavatör, çöp kamyonu, ilaçlama aracı, cenaze aracı ve çöp taksi olmak üzere 10 yeni araç belediye filosunu güçlendirdi. Etkinliğe Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, THK Çine Şube Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, Şevketiye Mahalle Muhtarı Sebahattin Çekin, Sarıoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Tozar katıldı.Belediye araçları tanıtımında vatandaşlara lokma ve aşure ikramında bulunuldu.

Halkımıza hayırlı olsun diyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Aydın ilçelerinde köyden mahalleye dönüşen en çok yerleşim alanı bulunan yer bizim ilçemiz. Ekipmanlarımızı çoğaltmamız gerekiyordu. Bu doğrultuda gerekli çalışmamızı yaptık, araç filomuzu genişlettik. Kırsal mahallelerimizde yollarımız dar olduğu için çöp toplamada yaşanan sıkıntıları gidermek adına çöp taksilerimizi aldık. Yollarımızı düzeltebilmek için kepçemizi aldık. Bugüne kadar ekskavatör ihtiyaç duyulduğunda dışardan kiralıyorduk ancak artık ona da sahibiz. İki adet cenaze yıkama ve nakil aracımız vardı bu hizmetimiz için bir araç daha aldık. Bu araçlar Çine Belediyesi’nin değil Çine halkının malı. Çine halkının vermiş olduğu vergiler ile alınan araçlar ve halkımıza hizmet edecekler. Ayrıca önümüzdeki günlerde çöp konteyneri dağıtımı yapılacak ve konteyner eksikliği hissedilen bölgeler için ihaleye çıkıldı. 200 adet çöp konteyneri için gerekli çalışmanın devam ediyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2021, 20:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472