banner488

Çine Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Çine Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti
banner496

Çine Belediye Meclisi Ağustos Ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 3 gündem maddesinin karara bağlanmadan önce, Başkan Salih Dinçer ülkenin birçok yerindeki çıkan yangınlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülkemiz büyük bunlarında üstesinden gelecektir diyen Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, “Türkiye’nin bazı bölgelerinde çıkan yangınlardan dolayı felaketler hep üst üstüne geliyor. İtfaiyeci arkadaşlarımız, Orman Bakanlığı yetkililerimiz hepsi ellerinden geleni fazlasıyla yaparak çalışıyorlar. Allah hepsine kolaylık versin. Birinci acımız orman yangınlarımız. İkinci acımızda çalışma arkadaşımız Gözde Zengin vefat etti. Her şey Allah’tan diyoruz, yapabileceğimiz bir şey yok. Keşke elimizden gelen bir şeyler olsa. Her iki konuda da bir şeyler yapabilseydik. Sağlık konusunda bizlerin yapabileceği çok fazla bir şey ama yangınlar konusunda da hem vatandaşlarımız hem de devletimiz elinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Ülkemiz büyük diyoruz her zaman. İnşallah bunlarında üstesinden gelecektir” dedi.

Mecliste birinci gündem maddesi; Yolboyu Mahallesi 136 ada 3 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yapılması talebi görüşülerek oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.

İkinci gündem maddesi; Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu, Trafik, Yol ve Şehircilik Komisyonu, Çevre, Sağlık ve Temizlik Komisyonu, Spor, Gençlik ve Sosyal Aktiviteler Komisyonlarına 3’er kişiden Oluşması ve 1 yıl süreyle yapmaları karara bağlandı.

Üçüncü gündem maddesinde ise komisyonlardaki kişilerin aynı şekilde devam ettirilmesi oy birliği kabul edildi. Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonuna Mustafa Ali Alkan, Cengiz İnce ve Şakir Deniz, Trafik Yol ve Şehircilik Komisyonuna Özden Okumuş, Hasan Yörük ve Mithat Burhan Kandemir, Çevre Sağlık ve Temizlik Komisyonuna Mehmet Yavaş, Semra Eroğlu ve Efraim Çayır, Spor Gençlik ve Sosyal Aktiviteler Komisyonuna Mehmet Utku Şahin, Özden Okumuş ile Evren Aytepe seçildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2021, 21:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472